Velkommen!


Velkommen til vår egen hjemmeside for Villingurstevnet 2017 ❗

Det er idag 150 dager til vi igjen kan starte Villingurstevnet. Heldigvis har et enstemmig Styre bestemt at vi også dette året skal satse på et stort arrangement i klubben, et worldrankingstevne som nettopp Villingurstevnet er.

Tilbakemeldingene etter stevnet ifjor gjør at vi tør ta på oss denne store dugnadsjobben som det tross alt er. Villingur har mange klubbmedlemmer som jobber fra morgen til kveld de dagene stevnet pågår, men også mange har stått på i dager og uker i forkant av stevnet. Likevel er entusiasmen tilbake ganske raskt etter sommerferien, da er vi klar for å legge inn søknad til NIHF – så er det på ann igjen 🙂

Dette året har Styret satt sammen en komité som stort sett består av medlemmer som har vært med siden første gang i 2011. Det er også et par nye, som kommer med noen friske, nye idéer til hvordan stevnet kan arrangeres dette året. Det vil også bli opprettet grupper med hver sine ansvarsområder.

Nå gjelder det om å få dommere, noen har sagt ja allerede. Så må vi skaffe sponsorer som har lyst å bidra til at dette blir kjempebra, klasser og disipliner må bestemmes, hvordan skal tidsprogrammet se ut osv., osv.,

Forsiden og toppbildet vårt endrer seg litt år for år, ifjor med glade vinnere på seierspallen, i år en nydelig hest 🙂 Hesten Gröndal frá Blesastöðum er i fokus, plukket ut fordi Anny Husebø tok et knallfint billed av ham og rytteren under sist Villingurstevnet, og her er originalbildet


Anny sa ja til at vi kunne bruke bildet på alle mulige måter, og Trude Berthelsen sa ja til at vi kunne bruke hesten hennes i markedsføring. Gröndal skal dere få høre mer om her på hjemmesiden og i programbladet når det er klart.

 

 

Hjemmesiden oppdateres etterhvert med informasjon om dommere, invitasjon og påmelding,sponsorer og mye mer.

Nå gleder vi oss – det er snart juni 🙂