Informasjon til sponsorer

Vi har alltid fått veldig god støtte fra næringsdrivende både i og utenfor kommunen. Disse har bidratt med midler som har gjort at vi kan arrangere Villingurstevnet.

Ta kontakt på epost post@villingur.com hvis du har spørsmål og/eller hvis du og ditt firma har lyst til å støtte oss og vise igjen i reklame på stevneplassen 🙂 Under finner dere ulike valgmuligheter som sponsor:

I forbindelse med Villingurstevnet 2019, tilbyr vi profileringsalternativer i ulike prisklasser.

Hovedsponsor:

Vi vil ha flere likestilte hovedsponsorer. Hovedsponsorer vil bli presentert med firmalogoer på stevneprogrammet. Vår gjenytelse til hver av hovedsponsorene, er at foretaket kan ta med inntil ti gjester som blir med på en fire timers tur på islandshestryggen opp til toppen av fjellet Uburen i Forsand. Vi garanterer at gjestene både kommer til å huske turen, og snakke om den etterpå!

Pris: kr 25.000

Stadionreklame:

Rundt stevneplassen vil det være klargjort for å stette opp stadionreklame. Ønsket høyde er 100 cm. Dette er markedsføring som både er synlig i øyeblikket, og som også blir fotografert av de mange ivrige fotografene under stevnet.
Annonsør er selv ansvarlig for utarbeiding av bannermateriell, men vi kan bistå med henting og levering etter avtale.

Pris: kr 2.000

Sponsing av enkeltøvelser:

Et islandsheststevne består av en rekke forskjellige øvelser. Øvelsene for både ungrytter og senior kan sponses. Dette innebærer at sponsor annonseres av stevnespeaker under aktuell øvelse. I tillegg vil også stevneprogrammet fortelle hvem som sponser den aktuelle øvelsen. Hver øvelse har både en kvalifiseringsdel og en finale.

Aktuelle øvelser som kan sponses: Tølt, firgang, femgang. T2, speedpass og stilpass.

Pris: Kr 6.000 per øvelse

Annonseplass i program:

Stevneprogrammet deles ut både til utøvere og publikum. Programmet blir trykket som et hefte i A5- format. Alle sponsorproduktene kan kombineres. En kan eksempelvis gjerne ha både annonseplass i program og være hovedsponsor.

Pris: Helside kr 2000 Halvside kr 1000